parragraph

گنبد شیشه ای

گنبد شیشه ای استین گلس

کوبیست های جدید – اولین و بزرگترین مجری گنبد شیشه ای استین گلاس در ایران - ایراچی
با موفقیت به سبد خرید شما اضافه شد.

کوبیست های جدید

بوسیله آبان ۶, ۱۳۹۶مقالات

روستایی از کلبه های جعبه مانند که هنرمندان می توانند از آنها لذت ببرند

محل زندگی یک هنرمند مشکلات طراحی متعددی می تواند داشته باشد. دکوراسیون داخلی فضا باید به صورت اندیشمندانه و با دقت به جزئیات طراحی شوده و در عین حال جریان و آزادی را داشته باشد تا فرد بتوانند از استعدادهای کاری خود بهره مند شود. پیشرفت های اخیر توسط هنرمندان گروه Gluck+ در نیویورک با این ایده پیش برده شده و طراحی داخلی و خارجی زیبایی را ایجاد کرده اند.

New-cubists-1

یک عکاس با یک طرح و نقشه ساده از معمار درخواست طراحی داشته است: درخواست وی ایجاد استودیویی برای انجام فعالیت های خود و همچنین ایجاد مکانی مجزا برای دعوت از سایر دوستان هنرمد خود می باشد. این مکان در نزدیکی محل زندگی کنونی وی بوده و در نزدیکی یک جنگل و برکه ای کوچک می باشد. جنگل منجر به ایجاد فضایی خصوصی برای تفکر و کار گردیده و این دقیقا چیزی است که هنرمند به دنبال آن می باشد.
در ابتدا، مشتری و معماری داخلی ساختار دو طبقه ساده ای را در نظر گرفتند. بعدها به این نتیجه رسیدند که می توانند ساختمانی طراحی کنند که در آن هر یک از اتاق ها طراحی منحصر به فردی داشته باشد.
هشت جعبه چوبی در یک مکان شیب دار قرار داده شدند تا نمایی از برکه پایین را ایجاد کنند. ساختارهای تک اتاقه نیز بر اساس کاربرد تقسیم می شوند: زندگی، کار، خواب. یک مجموعه از جعبه ها نیز استودیو و تاریک خانه فرد را ایجاد می کند و این در حالی است که گروه دیگر اتاق پذیرایی، نهار خوری و اتاق خواب مهمان ها را ایجاد می کنند. اتاق های جعبه ای با راه های شیشه ای به یکدیگر متصل شده اند تا فرد در داخل صحنه غرق شود. درهای کشویی نیز منجر به ایجاد حس محیط باز می گردند و از طریق آنها می توان به محوطه حیاط دسترسی داشت. ساختمان از نمای بیرون پیچیدگی داخلی خود را نشان نمی دهد.

New-cubists-2
ورودی که در داخل یک دیوار سیمانی صاف قرار گرفته است نیز به ایهام این ساختار می افزاید. نمای ساختمان بسیار ساکت به نظر می رسد. پنجره های کمی در این سمت قرار دارند. شما صرفا جعبه هایی را در چشم انداز آن مشاهده می کنید اما از محتوای آنها هیچگونه اطلاعی ندارید. زمانی که از ورودی داخل می شود، همه چیز گسترده شده و بسط می یابد. شما از یک ظاهر خشک و بی روح وارد محیطی می شوید که از آن برکه قابل مشاهده می باشد. همزمان با ورود به هر یک از اتاق ها ظاهر متفاوتی را مشاهده می کنید. فضاهای ایجاد شده در بین لایه ها نیز منجر به مشاهده جوانبی از محیط می گردند. همچنین نمای کشاورزی اطراف نیز از داخل ساختمان قابل مشاهده می باشد.

New-cubists-3
سازماندهی طراحی منزل این ساختمان بر اساس ترکیب رنگ ها و بافت های مختلف انجام گرفته است. علاوه بر استفاده از مواد پیش ساخته، سایر موارد توسط پیمانکاران در محل پروژه ساخته می شدند. استفاده از چوب نیز منجر به ایجاد ساختار سنتی و قدیمی گردیده و نشانگر ساختار ارگانیک ساختمان بوده و ارتباط ساختمان با منطقه را تداعی می کند. چوب درخت شوکران دارای ظاهر نقره ای ماننده می باشد و این امر زیبایی محیط را دو چندان کرده است. بازتاب نور بر روی آن نیز منجر به چند رنگ دیده شدن آن می گردد. با قدم زدن در بخش های مختلف ساختمان، شما شاهد تغییراتی بسیار دقیق و زیرکانه می شوید که بسیار لذت بخش می باشند.

New-cubists-4
این پروژه حاصل همکاری بین معمار و هنرمند از روز اول بود. Gluck+ از مهارت هنرمند در طراحی و باغبانی استفاده نمود. برای مثال، در گوشه ای از حیاط اصلی فضایی به طور خالی رها شد زیرا هنرمند قصد داشت در آنجا علوفه های بلندی را کاشته و صحنه ای طبیعی را ایجاد نماید. ایجاد چنین محیط و منظره زیبا فرایندی دائمی می باشد. هدف اصلی ایجاد ساختمان و ارزیابی سازگاری آن با محیط بود و سپس به تدریج تغییراتی در محیط اطراف ساختمان ایجاد شد تا منظره زیبایی ایجاد شود.

ايراچی

درباره ايراچی

نظرتان را بگویید