سبک های دکوراسیون داخلی

سبک مدرن در دکوراسیون داخلی

سبک های دکوراسیون داخلی

این سبک در میانه ی قرن بیستم از اواسط دهه ی ۱۹۴۰ میلادی تا سال ۱۹۷۰ رواج پیدا کرد.

یکی از اصول این سبک  در دکوراسیون داخلی زیبایی ساده و بدون پیچیدگی است . این سبک بر اساس فرم های شسته رفته، الگوهای معاصر، مصالح طبیعی و یک جریان یکپارچه بین فضاهای داخلی و خارجی شکل گرفته است.

‌یکی از ارکان اصلی سبک مدرن در دکوراسیون داخلی مبلمان و جزئیات کمتر است. رنگ‌ های گرم و سفید در سبک مدرن بیشتر مورداستفاده قرار می‌گیرد.

در سبک مدرن به نورپزدازی تاکید شده است. نورپردازی در این  سبک به فضا حال و هوایی نمایشی می دهد. در این سبک از مبلمان آیکونیک بیشتر استفاده می شود. 

سبک کلاسیک در کوراسیون داخلی

سبک های دکوراسیون داخلیاین سبک در دکوراسیون داخلی بر اساس نظم، تقارن و تعادل می باشد. تقارن ویژگی کلیدی این نوع از سبک دکوراسیون داخلی می باشد .سبک کلاسیک را می توان به دوران امپراتوری یونان و روم ارتباط داد.

عنصر اصلی در سبک کلاسیک، استفاده از نقطه کانونی در مرکز اتاق است. نقش سازنده‌ ی این سبک را مبلمان دارند. شومینه جز موارد ضروری فضاهای کلاسیک می باشد.

رنگ های اصلی در سبک کلاسیک در طیف رنگی کرمی, خاکستری, طلایی, نقره ای, زیتونی, قرمز مایل به قهوه ای و مرواریدی رنگ می باشد.

در این سبک برای تزئین دیوار معمولا از پارچه های دیواری، پانل های دیواری چوبی، کاغذ دیواری با کیفیت بالا با الگوی کلاسیک و نیز اندود گچ استفاده می شود.

از معیارهای اصلی انتخاب مبلمان در سبک کلاسیک می توان به خطوط ساده و متقارن اشاره کرد.

امروزه این سبک یکی از سبک های پرطرفدار و محبوب در دکوراسیون داخلی به شمار می آید.

سبک شیکر در دکوراسیون داخلی

سبک های دکوراسیون داخلیاین سبک یک سبک متمایز مبلمان است که توسط انجمن متحدان ایمانداران در ظهور دوم مسیح شکل گرفته است که اعتقادات آنها در مبلمان ساخته شده از طرح های مینیمالیستی منعکس شده است.

این سبک از دکوراسیون داخلی پاکی، سادگی، خلوص و بی‌ریایی را بیان می کند.عناصر کلیدی این سبک مبلمان و اثاثیه محسوب میشود.

رنگ ها در سبک شیکر غنی و تیره هستند. در دکوراسیون داخلی به این سبک هیچ گاه تضاد شدید بین رنگ ها دیده نمی شود.

سبک آرت نوو دردکوراسیون داخلی

سبک های دکوراسیون داخلیاین سبک در دهه ۱۸۸۰شکل گرفته است.آرت نوو به معنای هنر نو می باشد. این نوع سبک در دکوراسیون داخلی  تأثیر بسیاری در زمینه های مختلف هنری مانند تزئینی و کاربردی دارد.

از ویژگی های این سبک می توان به استفاده از خطوط خمیده و منحنی‌های بلند،فرم‌های گیاهیعدم تقارن در طرح،استفاده از تزیینات در حد افراط واستفاده از تزیینات در تمام اجزای ساختمان اشاره کرد.

سبک آرت دکو در دکوراسیون داخلی

سبک های دکوراسیون داخلیاین سبک از دکوراسیون داخلی در دوران بین جنگ های جهانی اول و دوم گسترش پیدا کرده است و در اواخر دهه ۱۹۲۰ و  اوایل دهه ۱۹۳۰ میلادی به اوج خود رسید.

این سبک یک هنر تزئینی می باشد که برای مبلمان خانه، مبلمان اداری، لوازم تزئینی داخل منزل یا محل کار و چیدمان منازل و شرکت‌ها به کار می‌رود.

در این سبک به ظاهر و شکل به اندازه کاربردپذیری تاکید می‌شود.در این سبک از رنگ های سیاه و سفید استفاده می شود.

در سبک آرت دکو بافت طبیعی و الیاف ساده وجود ندارد. به جای آن از الگوهای ترسیمی و بافت های نرم و لطیف استفاده می شود.

سبک عربی در دکوراسیون داخلی

سبک های دکوراسیون داخلیاین سبک تحت تاثیر دکوراسیون و معماری اسلامی با ایده هایی از مناطق اطراف مدیترانه قرار گرفته است. این نوع سبک در دکوراسیون داخلی متناسب با اقلیم مناطق گرمسیر و کویری شکل‌گرفته است.

اساس سبک عربی طرح‌های ارگانیک می باشد.سبک عربی در حقیقت نسبتا مینیمالیست است.

تونالیته های رنگی این سبک  معمولا شامل رنگ های خاکی است که  با رنگ های قرمز پررنگ ، طلایی ، خردلی و نارنجی ترکیب می شود.

سبک آسیایی در دکوراسیون داخلی

سبک های دکوراسیون داخلییکی از قابلیت های این سبک انعطاف پذیری آن باشد چرا که در این سبک شخص می تواند خنثی، عجیب و غریب، درخشان و یا حتی دراماتیک بودن آن را با توجه با سلیقه خود انتخاب کند.

در این سبک از ترکیب رنگ‌های گرم استفاده می شود .از ویژگی های این سبک می توان به استفاده از تزئینات و نقوش اسلیمی شرقی و به‌ کارگیری مصالح چوب و سنگ اشاره کرد.

سبک فرانسوی در دکوراسیون داخلی

سبک های دکوراسیون داخلیاین نوع سبک از دکوراسیون داخلی دارای هزینه بالای داخلی است. در این سبک انتخاب وسایل و اکسسوری‌ ها اهمیت ویژه ای دارند که معمولا در طراحی داخلی آن از آینه ها و نقاشی ها در قاب های حک شده با طلا یا نقره ای و برنز استفاده می شود.

در این سبک برای نورپزدازی از مانند آویزهای ساخته شده با شمعدان و چراغ های طبقه استفاده می شود.

در این سبک با استفاده از رنگ های پاستلی  برای فضای داخلی  استفاده می شود که این رنگ ها شامل رنگ های بژ، سفید، صورتی کم رنگ، کاراملی، آبی کم رنگ، زرد کم رنگ، سبز کم رنگ می باشد.

در انتخاب مبلمان نیز در این سبک از رنگ های قهوه ای، برنز و خاکستری استفاده می شود.

سبک گوتیک در دکوراسیون داخلی

سبک های دکوراسیون داخلیسبک گوتیک نوعی از معماری در قرون‌وسطا می باشد که اکثرا در کلیساهای زمان قدیم از این سبک استفاده می‌شده است.

از ویژگی های بارز این سبک استفاده از قوس های نوک تیز است. در سبک گوتیک اشیا و اجسام به صورت طرح های عمودی ترسیم شده و طرح و نقش روی آن ها به صورت جهت های رو به بالا طراحی شده اند.

در سبک گوتیک از رنگ های تیره با غلظت بالا استفاده می شود. این رنگ ها شامل رنگ هایی مانند قرمز اخرایی, طلایی, سبز تیره, بنفش, سیاه, سفید و زمردی می باشند.

سبک هندی در دکوراسیون داخلی

سبک های دکوراسیون داخلیاین سبک یکی از سبک‌های شاد طراحی داخلی است. در این سبک بیشتر از رنگ‌های گرم و شاد  استفاده می شود .این رنگ ها در کنار حداقل یک رنگ خنثی قرار می گیرند.

مبلمان انتخابی در این سبک از نوع چوبی می باشد.در این سبک از طرح های شلوغ و پر زرق و برق و رنگارنگ  استفاده می شود. در این سبک تزئینات  از اهمیت زیادی برخوردار است که  برای این تجمل گرایی از عناصری مانند دیوارکوب ها، فرش ها،تابلوهای نقاشی و غیره استفاده می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید