ورق پلکسی گلاس در دکوراسیون داخلی

ورق پلکسی گلاس در دکوراسیون داخلی

ورق پلکسی گلاس در دکوراسیون داخلی امروزه به شدت طرفدار و مخاطب جذب کرده است . ورق های اکریلیک با نام پلکسی گلاس نوعی پلاستیک از جنس پلی کربنات شفاف  که شبیه به شیشه هستند ، می باشد . پلکسی گلاس به صورت صفحاتی شفاف با ابعاد ۲۱ در ۸.۱ و ضخامت بین ۱ تا ۴۰ میلی متر تولید شذه و به دست کاربران در بازار می رسد. ورق های اکریلیک وزن بسیار سبکی دارند و در رنگ های متنوعی تولید می شوند و در دو طرف این صفحات نوعی برچسب مقوایی چسبیده می شود که وظیفه محافظت از پلکسی گلاس در برابر گرد و غبار را به عهده دارد.

 

ورق پلکسی گلاس در دکوراسیون داخلی

تاریخچه ورق پلکسی گلاس در گذشته

ورق های پلکسی گلاس یا همان اکریلیک در دکوراسیون داخلی برای اولین بار در سال ۱۹۲۸ تولید و پنج سال بعد یعنی در سال ۱۹۳۳ توسط شرکت های (Rohm) و (Haas) به بازار عرضه شدند.

این ورق ها از پاک ترین و سالم ترین پلاستیک های موجود در بازار محسوب می شوند که اولین بار کاربردهای این ورق ها در جنگ جهانی دوم بوده است. از ورق پلکسی گلاس در دکوراسیون داخلی در آن زمان برای پنجره های هواپیما، برج و سایبان استفاده می شد.

 

کاربرد ورق پلکسی گلاس در دکوراسیون داخلی

 

پلکسی گلاس در ساخت سقف های کاذب برای مکان هایی مانند حمام، سرویس بهداشتی، آشپزخانه و … استفاده می شد . سقف های پلکسی گلاس به صورت ترکیبی با سقف کناف یا پی وی سی نیز مورد استفاده قرار گرفته است .

به دلیل اینکه ورق های پلکسی گلاس از شفافیت بالایی برخوردار هستند،  نور را از خود عبور داده و محیطی زیبا ایجاد می کنند. از این نوع ورق ها در ساخت کابینت آشپزخانه، نورگیر و پنجره ساختمان، پنل های جدا کننده رنگی و… نیز استفاده می شود.

به عنوان مثال :

ساخت استندهای تبلیغاتی ، استندهای لوازم آرایشی ، ساخت لوح های تقدیر ، ساخت نورگیر ، ساخت چراغ ها و شیشه های اتومبیل ، ساخت کلاه ایمنی ، استفاده در سالن های ورزشی و باشگاه ها ، استفاده در ایستگاه های اتوبوس ، ساخت درب های اتوماتیک ، ساخت عینک طبی ، پارتیشن بندی در مکان های اداری و تجاری ، استفاده در باجه های تلفن همراه و بانک ها ، استفاده در ترمیم معماری قدیمی ، نرده بالکن ها و تراس ها ، ساخت قفسه های فروشگاه ها ، ساخت شابلون ، ساخت آکواریوم ، گلگیرها و ساخت حروف حجمی

 

ورق پلکسی گلاس در دکوراسیون داخلی

همینطور مبخواهیم در ادامه به چند نوع از مزایای این ورق ها اشاره کنیم.

ورق پلکسی گلاس چه مزایا و ویژگی هایی دارد ؟

عملکرد ورق های اکریلیک مانند مانند عایق حرارتی می باشد که از انتقال دما جلوگیری می کند.

تنوع رنگی ورق های پلکسی گلاس بسیار بالاست و در رنگ های کدر، مات، شفاف و رنگی به بازار عرضه شده است .

مقاومت بسیار بالایی به صورتی که ۳۰ برابر مقاومت شیشه را دارد.

تا ۷۰ درجه در برابر حرارت مقاومت دارد.

امکان رنگ آمیزی، ایجاد بافت و نقش و نگار روی آن وجود دارد.

نوعی عایق صوتی نیز محسوب می شود.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید