انواع رنگ ساختمانی در دکوراسیون داخلی
انواع رنگ ساختمانی در دکوراسیون داخلی را در این مقاله به شما معرفی و بعضی از آن ها را بررسی خواهیم کرد. به طور کلی رنگ ها به دو دسته قابل شستشو و غیر قابل شستشو تقسیم می شوند . رنگ های روغنی و اکریلیک قابل شستشو و رنگ های پلاستیکی غیر قابل شستشو هستند. رنگ هایی که از قابلیت شستشو برخوردار نیستند اگر لکه ای و یا آلودگی بر روی آن ها ایجاد شود نمی توان آن ها را به راحتی پاک کرد اما رنگ های قابل شستشو را به راحتی با دستمال هم میشود پاک کرد. انواع رنگ ساختمانی در دکوراسیون داخلی نقش مهمی در زیبایی ساختمان ایفا می کند و نمای آن را دگرگون می سازد.
همانطور که می دانید استفاده هر رنگی برای همه جا ممکن نیست و ما برای هر بخش و محیطی یک نوع رنگ خاص داریم . در ادامه میخواهیم چندین نوع رنگ را به شما معرفی کنیم :
رنگ اکریلیک ، رنگ آستر ،رنگ جلا رنگ ، آلومینیومی ،رنگ ضد خوردگی ، رنگ قیری ،رنگ پایه سیمان ، رنگ پلاستیک مصنوعی ، رنگ اتیل سیلیکات ، رنگ گرافیت ،رنگ پلاستیکی ،رنگ سلولزی رنگ امولسیون ، رنگ روغنی
انواع رنگ های
رنگ پلاستیکی در ساختمان
ماده اصلی سازنده رنگ پلاستیکی لاتکس می باشد. این رنگ ها در دو نوع پلاستیکی و نیمه پلاستیکی تولید و به بازار عرضه می شوند. غلظت رنگ های پلاستیکی یا امولسیونی بسیار بالا می باشد و عموما برای پوشش سقف مورد استفاده قرار می گیرند زیرا به نسبت رنگ روغنی مناسب تر می باشند. این رنگ به راحتی روی سطح مورد نظر پخش نمی شود چرا که غلظت بالایی دارد و بیشتر اوقات رد قلمو یا رول بر سقف قابل دیدن می باشد.
رنگ روغنی در ساختمان
این رنگ برای پوشش دیوار داخلی اکثر خانه ها مورد استفاده قرار می گیرد. این رنگ از قابلیت شستشو برخوردار می باشد و در صورت زیر سازی مناسب طول عمر بالایی خواهد داشت. استفاده از مواد شیمیایی در تولید ، این محصول را در برابر عوامل مختلف نظیر گرما سرما و رطوبت بالا برده و آن را به پوششی مناسب برای انواع سطوح حتی سطوح فلزی تبدیل کرده است.
رنگ آستر در ساختمان
ما از این رنگ برای زیر سازی سطح مورد نظرمان قبل رنگ آمیزی اصلی استفاده می کنیم . انجام یک زیرسازی مناسب می تواند کیفیت رنگ آمیزی لایه نهایی را افزایش دهد.
رنگ جلا یا وارنیش
همان طور که از نامش پیداست برای جلا دادن به سطوح مورد استفاده می گیرد. برای ایجاد لایه ای محافظ برای سطوحی مانند پارکت یا کمدهای دیواری از این رنگ استفاده می شود.
رنگ ضد خوردگی یا ضد زنگ
همان طور که می دانید از این رنگ ها برای جلوگیری از ایجاد خوردگی یا زنگ زدگی سطح مورد نظر استفاده می شود. به همین دلیل این رنگ ها برای سطوح فلزی مانند لوله های فلزی، سازه های بیرونی که در برابر عوامل فرسودگی وجود دارند، استفاده می کنند.
رنگ اکریلیک در ساختمان
رنگ اکریلیک از با کیفیت ترین رزین های که بر پایه آب هستند ساخته می شود و به نسبت رنگ های روغنی سریع تر خشک می شود.
بدون دیدگاه