شیشه های رنگی یکی از انواع شیشه می باشد. همانطور که می دانید شیشه یکی از پرکاربردترین متریال ها در دکوراسیون داخلی می باشد. شیشه رنگی از دیرباز مورد توجه معماران داخلی می باشد. به عنوان مثال پنجره های خانه های قدیمی با شیشه های رنگی به رنگ های آبی،قرمز، فیروزه ای و غیره مزین شده اند. شیشه های رنگی زیبایی به خصوصی را هم در فضای داخلی هم فضای بیرونی ایجاد می کنند.
نور و رنگ دو عامل بسیار مهم در دکوراسیون داخلی می باشد. تلفیق این دو فضای دلنشینی را به وجود می آورد. شیشه های رنگی نوری را که از خود عبور می دهند به صورت رنگارنگ در فضا منتشر می کنند. این زیبایی منحصر به فرد شیشه های رنگی می باشد. استفاده ی صحیح از رنگ و متریال در دکوراسیون داخلی باعث آرامش روح و روان در افراد می شود. به همین دلیل شیشه های رنگی با نورپردازی زیبا و دلنشینی که در فضا دارند باعث حس آرامش در افراد می شوند.
استفاده از شیشه های رنگی با گذر زمان در دکوراسیون داخلی منسوخ شده بود تا به اینکه روش هایی برای ساخت شیشه های تزئینی روی کار آمدند که باعث استفاده از شیشه های رنگی در دکوراسیون داخلی شدند. در این مطلب روش های ساخت شیشه های تزئینی و المان های ساخته شده با آن ها را معرفی خواهیم کرد.
روش های ساخت شیشه های تزئینی با استفاده از شیشه های رنگی
روش استین گلاس
استین گلاس یکی از روش های ساخت شیشه های تزئینی می باشد که منشا این روش کشور ایتالیا می باشد. متریال اصلی در این روش شیشه های رنگی می باشد. با استفاده از تکنیک استین گلاس شیشه تزئینی با یک طرح اختصاصی می باشد. در این تکنیک شیشه های رنگی جرو متریال های اصلی می باشد. استین گلاس قطعات بریده شده شیشه رنگی را برای ایجاد طرح نهایی در کنار یکدیگر قرار می دهند و با ابزار خاص آن ها را بهم متصل می کنند.
روش تیفانی گلس
تیفانی گلس تکنیکی مشابه روش استیند گلس می باشد ولی تفاوت آن ها در نحوه ی اتصال شیشه ها به یکدیگر می باشد.
روش فیوزگلاس
فیوز گلاس تکنیک ترکیب شیشه های رنگی در کوره برای ایجاد شیشه های دکوراتیو می باشد.
المان های تولید شده با شیشه های رنگی
- گنبد شیشه ای
- نورگیر شیشه ای
- پنجره
- درب ورودی
- آباژو
- لوستر
- پارتیشن شیشه ای
- دیوارپوش شیشه ای
بدون دیدگاه